Lirik Lagu Vita Alvia - Mergo Sing Ono Maning

Lirik Lagu Vita Alvia - Mergo Sing Ono Maning


Penyanyi : Vita Alvia
Judul Lagu : Mergo Sing Ono Maning
Ciptaan : Miswan Samudra
Album: Rozy Musik Sapar Saparan
Label : Samudra Records

Lirik Mergo Sing Ono Maning
mageh ono pilihan liyo
welas isun disiyo-siyo
saiki riko demen nyang isun
mergo sing ono maning

soyo suwi isun keroso
dadi tambal butuhe riko
omonge riko welas nyang isun
mergo sing ono maning

wes entek kopine wes kari kedohe
manise kanggo uwong, sepone isun hang mondong
bengen katon paran ndemeni wong liyan
lelese welas isun mergo sing ono maning

mageh ono pilihan liyo
welas isun disiyo-siyo
saiki riko demen nyang isun
mergo sing ono maning

soyo suwi isun keroso
dadi tambal butuhe riko
omonge riko welas nyang isun
mergo sing ono maning

wes entek kopine wes kari kedohe
manise kanggo uwong, sepone isun hang mondong
bengen katon paran ndemeni wong liyan
lelese welas isun mergo sing ono maning

wes entek kopine wes kari kedohe
manise kanggo uwong, sepone isun hang mondong
bengen katon paran ndemeni wong liyan
lelese welas isun mergo sing ono maning
mergo sing ono maning, mergo sing ono maning


0 comment... add one now