Lirik Lagu Soge Kenangan - Nella Kharisma

Lirik Lagu Soge Kenangan - Nella Kharisma. Dengarkanlah lagu daripada Nella Kharisma yang berjudul Soge Kenangan. Lirik lagu selengkapnya ada disediakan seperti di bawah. Semoga anda semua gembira dan terhibur dengan lirik lagu ini.



Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Soge Kenangan
Album : OM Sera Oaoee
Label : Milady Records

Lirik Soge Kenangan
kelingan tekan seprene
nalikane gegandengan wayah sore
pasuryanmu kang kesorot srengenge
ndek biyen ono dek pantai soge

prasetyamu kang tansah tak ugemi
tak simpen jero ono ing ati
bakal urip bebarengan tekan pati
sesandingan geguritan nyawiji

soge panggonanmu dadi saksi
marang loro tresnaku iki
slirane sing biyen setyo ing janji
saiki ra biso tak duweni

soge ngertio kekarepanku
saiki aku mung pengen ketemu
nadyan sedelo wis marem atiku
biso gawe tombone kangenku

prasetyamu kang tansah tak ugemi
tak simpen jero ono ing ati
bakal urip bebarengan tekan pati
sesandingan geguritan nyawiji

soge panggonanmu dadi saksi
marang loro tresnaku iki
slirane sing biyen setyo ing janji
saiki ra biso tak duweni

soge ngertio kekarepanku
saiki aku mung pengen ketemu
nadyan sedelo wis marem atiku
biso gawe tombone kangenku,
biso gawe tombone kangenku

Tonton Video Klip Lagu Soge Kenangan - Nella Kharisma 


Terima kasih kerana membaca Lirik Lagu Soge Kenangan - Nella Kharisma

0 comment... add one now