Size Apple iPhone 8 berbanding iphone 7

Size Apple iphone 8 berbanding iphone 7. Bagi peminat-peminat iphone pasti tertunggu - tunggu model baru daripada Apple iaitu iphone 8. Berikut adalah perbandingan Model iPhone 8 berbanding dengan saiz sebenar iPhone 7plus.Perbandingan di buat oleh Unbox Therapy dimana video beliau di Youtube dengan tajuk I've Got The iPhone 8 Prototype!!! telah di tonton melebihi 1 juta tontonan.

Terdapat caption pada video tersebut yang telah kami terjemahkan

IPhone 8 (iPhone Edition) akan dilancarkan tidak lama lagi. Hari ini saya mendapat tangan saya pada prototaip paling komprehensif yang saya lihat. Prototaip iPhone 8 ini merangkumi perwakilan visual skrin akhirnya kepada nisbah badan. Prototaip iPhone 8 ini mempunyai skrin 5.8 inci dalam badan yang sangat langsing yang tidak jauh lebih besar daripada iPhone 7 standard. Jika dibandingkan dengan iPhone 7 Plus, reka bentuk prototaip iPhone 8 adalah lebih menarik lagi. 7 Plus adalah peranti yang besar tetapi hanya mempunyai paparan 5.5 inci. Perbandingan terdekat yang boleh dibuat ialah iPhone 8 vs Galaxy S8. Samsung adalah satu-satunya telefon lain dalam simpanan saya dengan saiz skrin yang sama dan skrin kepada nisbah badan. Tidak ada jack fon kepala yang hadir pada prototaip iPhone 8 ini. Spekulasi semasa (disokong oleh model iPhone 8 ini) nampaknya menunjukkan kekurangan TouchID juga (pengimbas cap jari). Sebaliknya Apple boleh memilih sistem pengenalan pengenalan wajah yang serupa dengan Galaxy S8 dan S8 Plus Samsung.

IPhone 8 (iPhone Edition) mewakili peranti yang sangat penting untuk Apple. Di pasaran di mana harga telefon pintar menjatuhkan pesat syarikat-syarikat seperti Apple dan Samsung perlu bekerja lebih keras untuk meyakinkan pelanggan bahawa produk mereka bernilai premium kos. Ada yang mengatakan bahawa Apple telah menyalin Samsung dalam reka bentuk iPhone tetapi saya rasa perlumbaan untuk skrin maksimum untuk nisbah badan tidak dapat dielakkan untuk pengeluar telefon pintar. Spekulasi semasa meletakkan reka bentuk iPhone 8 ini di bahagian atas dalam istilah itu. Rupa-rupanya, tidak ada telefon lain yang tersedia pada masa ini yang mempunyai banyak skrin dalam badan ini. Sudah tentu terdapat ciri-ciri lain Apple akan menambah kepada iPhone 8. Pengecasan wayarles dijangka hadir. Kamera dwi-lensa juga akan berada di sana (tidak lagi menjadi ciri model tambahan sahaja). Juga, suis kuasa telah dipanjangkan pada model iPhone 8 ini menjadikannya lebih mudah untuk mencapai pelbagai pengguna yang lebih luas.

Jadi inilah soalan untuk anda ... Adakah anda akan menaik taraf ke iPhone 8 (iPhone Edition). Adakah paparan baru cukup untuk meyakinkan anda untuk berbuat demikian? Untuk pengguna Android, akan perkembangan ini dengan iPhone baru meyakinkan anda untuk melompat ke iOS? Adakah anda perlu repot membeli telefon pintar baru pada 2017 ... 2018? Izinkan saya tahu di komen di bawah.


0 comment... add one now