Proton Perdana EVO 1997 Untuk Dijual

Proton Perdana EVO 1997 Untuk Dijual. Bagi peminat - peminat kereta Proton Perdana Modifikasi dengan enjin evo 3, Kini ada sebuah kereta untuk dijual. Kereta Perdana Evo 3 ini berwarna Putih. Harga Jualan Kereta ini adalah harga Kasih Sayang.

Untuk Makluman Kereta Perdana ini masih elok, cuma sudah lama tidak hidup enjinnya kerana owner tiada masa dan memiliki kereta lain. So jualan kereta ini kata owner bukanlah jualan sesak untuk menggunakan wang tetapi lebih kepada mereka yang berminat dengan kereta proton perdana evo. Bagilah Sikit kata owner, walaupun tak pakai, takkan nak bagi saja..

Menurut tuan kereta, enjin kereta masih belum di endorse, so masa tukar nama di Puspakom nnt boleh buat tukar enjin sekali.. buat pemeriksaan Khas Tukar Enjin. Bila beli kereta ini anda akan dapat free gift Antaranya, hks timer dan defi turbo gauge.

Owner Juga baik hati nak bagi Sportrim sekali.. Tapi faham - faham lah, tayar pada sportrim dah rosak sebab lama tak pakai. So.. bagi yang berminat. untuk yang berminat sahaja kata Ownernya.. yang tak minat jangan sibuk k.. yang berminat boleh direct e-mel owner.

Bila dah jadi. Bank in duit pada Owner, bawa tow truck, tarik kereta, amik geran dan boleh ambil kereta. Mudah je (Kereta tak ada bateri)

Ni emel owner:- akudonjuan@gmail.com dan nyatakan harga yang korang rasa layak untuk kereta ni. siapa yang bertuah dia yang dapat  okay.

Ini gambar kereta Perdana Tersebut:-








Sekiranya anda berminat Sila Tawarkan Harga yang anda rasa sesuai sangat untuk kereta ini ke akudonjuan@gmail.com atau Whatsapp ke 01131348232

emel dah kasi tu.. emel owner terus kasi harga.. peace

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Proton Perdana EVO 1997 Untuk Dijual"

Post a Comment